”Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm,
dar vom salva mai mult decât dacă n-am fi încercat deloc”

Sir Peter Scott

ANCBP în continuă dezvoltare

Inființată în anul 2015 Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării (ANCBP) are o vastă activitate în combaterea braconajului, acțiuni de ecologizare și constientizare și este în continuă dezvoltare. Asociația se adresează către toți iubitorii de natură, pescarii și vânătorii din România să vină alături de noi să se implice activ în combaterea braconajului piscicol, cinegetic, a poluării și a tăierilor ilegale de arbori. Până în prezent asociația are rezultate foarte bune în peste 50% din județele țării. ANCBP reprezintă o organizație neguvernamentală, nonprofit, nesubordonată politic, neetnică și neconfesională. De asemenea, ANCBP se implică activ și în rezolvarea problemelor de mediu, atât prin acțiuni de ecologizare, plantare de copaci, conștientizare cât și prin acțiuni de control privind poluarea.

ANCBP face un apel către toți cetățenii, atunci când constată că au loc încălcări ale prevederilor legale în domeniu, să ne sesizeze respectivele cazuri.  De aceea, atunci când constatați astfel de fapte, puteti să ne comunicați respectivele cazuri, print-un mesaj privat pe pagina de facebook,  sau pe adresa de e-mail ancbp.ro@gmail.com.

Indiferent că esti pescar, vânător sau pur și simplu îți place să ieși în natură și îți dorești să combați alături de echipa noastră braconajul și poluarea, te invităm să te înscrii în Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării, unde toți membri muncesc împreună pentru o lume fără braconaj și un mediu mai curat.

   

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ANCBP
Logo